Σχετικά με την εταιρεία μας

Το Εργαστήριο μας

Η CosmoByte αποτελείται από μια ομάδα τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών (σταθερών και φορητών) και υπολογιστικών συστημάτων, τεχνικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία όσον αφορά τη βλαβοληψία και τον εντοπισμό της βλάβης, καθώς επίσης και σε προτάσεις επίλυσης του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη software και hardware ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών. Ήδη από το 2010 διανύουμε την πορεία μας στον χώρο της πληροφορικής αντιμετωπίζοντας ποικίλα προβλήματα, αυξανόμενες απαιτήσεις και ανακαλύπτοντας συνεχώς εναλλακτικές οδούς για εξελικτική πορεία.

Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με τον οποίο μπορούμε να αποκριθούμε με επαγγελματισμό σε κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον φορητό σας υπολογιστή.

Το εργαστήριό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με επαγγελματικά μηχανήματα θερμού αέρα (SMD Rework Station), σταθμού κόλλησης και αποκόλλησης (Soldering and Desoldering Station), σταθμό υπέρυθρης ακτινοβολίας κόλλησης και αποκόλλησης Chipset (IR BGA Rework Station), αντιστατικά εργαλεία για την προστασία του υπολογιστή σας στην διάρκεια της επισκευής του, εξεζητημένα εργαλεία για το λύσιμο και δέσιμο του υπολογιστή σας.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αγγίζει τον πήχη των υπηρεσιών της εκάστοτε επίσημης αντιπροσωπείας.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.